Den riktiga underhållningen ligger hos de som hänvisar till Youtube.

Skrivet 2012-11-28 Klockan 14:30:00

Ni vet när man lägger sig i en allvarlig diskussion på facebook och sekunden efter inser att "Fuck, nu kommer min mobil överhettas av notiser om dåliga argument i cybervärlden". Givetvis kan man inte ångra sig, det skulle ju få dig att framstå som precis lika dum som alla andra - och det vill man ju inte. Så efter att telefonen gått på högvarv en stund och alla minderåriga med starka åsikter, så som "ketchup går visst det att ha på pannkakor" och "vi borde få betalt för att gå i grundskolan" (dina föräldrar borde få högre barnbidrag för att de ens står ut med dig, idiot), så scrollar du till sist igenom flödet av hjärndöda kommentarer och inser - det här var det bästa du gjort på länge. 

Folk betalar för att gå på bio och se Kinnaman prata usel engelska, de betalar för att gå på ett nöjesfält med endast en berg-och-dalbana för de som lyckats gå hemifrån utan en blöja på och de betalar för välbetalda komiker som gör narr av sitt eget ursprung. De här människorna har ju fattat allt fel. De bästa underhållarna är ju utan tvekan små gangster-grabbar som som hatar polisen och vars starkaste argument är "Fuck U, du har ju inte sett verkligheten". Hela deras idé om att omgivningen ska vakna och inse "problemen" (som i grund och botten är deras egna sönderknarkade hjärnor) påminner lite om tonårsbrudar som gnäller om att "ingen förstår mig" - förutom då att tonårsbrudarna oftast växer ifrån det.

Jag menar, hur kan man INTE älska en människa som predikar om hur svenska polisen är sadisktiska svin som använder övervåld (inte så att någon individ INOM polisen är det, utan det är något som kommer med yrket tydligen), och sedan länkar till ett youtube-klipp som dessutom är filmat i USA. Åh, snälla, länka oss ett klipp från de thailändska fängelserna och berätta hur dåligt de svenska fångarna har när de spelar x-box också. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!