Rätten att tycka att någon är en idiot.

Skrivet 2012-12-19 Klockan 00:31:00

NEEEEJ! Jag vill inte läsa ännu en debattartikel, eller insändare, eller granskning med viktig statistik. Faktum är att jag är förbannat trött på både dig, dina uppdateringar och din jävla åsikt. Det är ju fruktansvärt fint att människor är politiskt intresserade, alltså verkligen. Det är en fin tanke att vilja ändra på hela världen och ännu finare att vilja prata om problemen i samhället. MEN FÖR FAN INTE HELA JÄVLA TIDEN! 

Hela jävla cyberspace har redan tagit del av din åsikt, som naturligtvis är den enda "way to go" enligt dig och tycker man inte det är man dum i huvudet, rasist, dåre, lågutbildad eller något annat du anser vara dåligt. VI VEEEEET vad du tycker. Skillnaden är att vi inte bryr oss. Och vet du varför? För att du är helt jävla omöjlig att diskutera med! Antingen tycker man som dig, eller så är man en idiot. Allting är svart eller vitt. Är man inte extrem på det ena hållet, så måste man i så fall vara det åt andra, och det andra hållet är dåligt, det vet ju alla som inte är en idiot. 

Återigen, mycket fint att du bryr dig och brinner för något. Men eftersom att du hela tiden påpekar vilken fantastisk värld vi skulle kunna leva i om folk bara var mindre si och mindre så och mer som dig, så tänkte jag också påpeka en sak. Som du själv säkert vet lever vi i en demokrati. En demokrati där alla som inte tycker som du är dåliga människor, givetvis, men dock en demokrati. I en demokrati har man rätt att tycka som man vill och rösta som man vill och ja, hör och häpna, faktiskt även tänka precis som man vill. Det är lite av hela grejen, att alla får ha sin grej och den grej som har flest idioter som går på skiten vinner. Lite så. Detta innebär ju att andra än dig faktiskt får tycka saker OCKSÅ! Didn't see that one coming, huh?! 

Så, som du förhoppningsvis förstår, har även jag rätt till en åsikt. 
Min åsikt är att du ska hålla käften.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!